HBO Max ineens veel populairder en dat allemaal dankzij 'Zack Snyder's Justice League'

HBO Max ineens veel populairder en dat allemaal dankzij 'Zack Snyder's Justice League'

De app werd bijzonder vaak gedownload afgelopen week.

HBO Max lijkt te profiteren van Zack Snyder's Justice League. De film werd afgelopen week ontzettend vaak gestreamd. Dat meldt de zakensite Bloomberg op basis van cijfers van Apptopia.

De hergemonteerde versie van Justice League valt in de smaak. De film van regisseur Zack Snyder deed het al verrassend goed onder recensenten, maar nu is er ook steeds meer bewijs dat de superheldenblockbuster onder het publiek een groot succes is.

In zijn eerste weekend trok Zack Snyder's Justice League al zo'n 1.8 miljoen Amerikaanse huishoudens naar HBO Max. Een nette prestatie voor een vier uur durende R-rated film.

Nieuwe cijfers Apptopia
In Amerika werd de HBO Max-app vorige week maar liefst 119.1 miljoen keer geopend (een toename van 8.9 procent t.o.v. de week daarvoor). Ook werd de app zo'n 1.48 miljoen keer gedownload. Die cijfers tonen een gigantische toename van 64 procent.

Zack Snyder's Justice League is sinds 18 maart gratis te bekijken op HBO Max in de Verenigde Staten. In andere landen kan de film via andere platformen worden aangeschaft. In Nederland kan dat onder meer via Pathé Thuis.

NieuwsFilm

meest populair