Disney haalt afgedankte Armie Hammer niet uit 'Death on the Nile'

Disney haalt afgedankte Armie Hammer niet uit 'Death on the Nile'

Armie Hammer blijft gewoon te zien in de film van Kenneth Branagh.

We wachten alweer een tijdje op de volgende Agatha Christie-film van regisseur Kenneth Branagh. Hij maakte eerder het prima Murder on the Orient Express en over een tijdje moet Death on the Nile verschijnen.

Naast Branagh zelf als Hercule Poirot en Gal Gadot als Linnet Ridgeway-Dole zijn er uiteraard meer bekende gezichten in de film te zien. De laatste tijd haalt acteur Armie Hammer flink het nieuws.

De acteur wordt namelijk beschuldigd van verkrachting en ander misbruik en dat is uiteraard iets dat niet zomaar door de vingers wordt gezien. Nu meldt Variety dat Hammer gewoon te zien zal zijn in Death on the Nile, als het personage Simon Doyle.

Hammer gewoon in Death on the Nile
Hammer zou een flinke rol in de film hebben en daarmee is het onmogelijk om de acteur nog te vervangen. De whodunit-film ligt immers al op de plank en moest oorspronkelijk op 9 oktober 2020 verschijnen. Waarschijnlijk gooit Disney het erop dat de film door vele honderden mensen is gemaakt én niet door een iemand.

Volgens Variety krijgen we dus geen situatie als bij de film All The Money In The World van Ridley Scott. Die film was ook al opgenomen en toen werd Kevin Spacey's aandeel uit de film geknipt en kwamen er nieuwe opnames met Christopher Plummer.



NieuwsFilm

meest populair