Honest Trailer neemt 'Zack Snyder's Justice League' op de hak

Honest Trailer neemt 'Zack Snyder's Justice League' op de hak

Screen Junkies is - in tegenstelling tot een hoop anderen - niet erg te spreken over de superheldenfilm.

Geen enkele superheldenfilm kan ontsnappen aan de kritische, maar altijd met een knipoog bedoelde 'Honest Trailers' van Screen Junkies. Zo ook Zack Snyder's Justice League niet. In de nieuwste aflevering van de YouTube-serie wordt de film dan ook flink op de hak genomen.

De makers van Screen Junkies waren niet bepaald onder de indruk van Zack Snyder's Justice League en schromen er niet om dat duidelijk te maken aan de kijkers van de nieuwste Honest Trailers-aflevering.

"Een twee uur durend wanproduct getransformeerd in een vier uur durende film die middelmatig is op z'n best", kopt de bekende voice-over van het kanaal namelijk vrijwel direct in.

Het commentaar van Screen Junkies wijkt daarmee nogal af van de over het erg algemeen positieve reacties op de film. De consensus onder recensenten en fans lijkt toch echt dat Snyder een vermakelijke actie blockbuster heeft afgeleverd.

Maar waarop heeft Screen Junkies dan precies kritiek? Het kanaal blijkt onder meer het beeldformaat van de film te hekelen, dat duidelijk bedoeld zou zijn voor een IMAX-release terwijl Snyder wist dat deze rechtstreeks op streamingdienst HBO Max uitgebracht zou worden.

Ook de vele slow-motions en de alsmaar terugkerende themamuziek van Wonder Woman tijdens haar heldhaftige momenten worden aangehaald als minpunten.

Wel heeft Screen Junkies de nodige complimenten over voor Ray Fisher Cyborg. De verhaallijn van deze held is in de "#SnyderCut" weer volledig in ere gesteld.

Je kunt de aflevering hieronder bekijken.



NieuwsFilm

meest populair