Yes! Mechagodzilla uit 'Godzilla vs. Kong' is eindelijk volledig onthuld

Yes! Mechagodzilla uit 'Godzilla vs. Kong' is eindelijk volledig onthuld

Gisteren kwam Godzilla vs. Kong online via HBO Max.

Dikke pech voor de Nederlandse fans van het MonsterVerse. Waar een aanzienlijk deel van de wereld al kan kijken naar Godzilla vs. Kong moeten we in Nederland nog wachten tot ten minste eind deze maand. Het is voorlopig oppassen voor SPOILERS!

Zoals de titel al aangeeft is dit zo'n bericht die je snel moet verlaten als je nog verrast wil worden in de bioscoopzaal. Hieronder zie je namelijk de eerste SPOILER!!! beelden van de derde "Kaiju" die op het slagveld verschijnt: Mechagodzilla.

Eerste beelden van Mechagodzilla in Godzilla vs. Kong
Zoals al maanden bekend is het Mechagodzilla die tussen Godzilla en King Kong komt als een nieuwe bedreiging. Op YouTube is de film ondertussen grotendeels in clips te bekijken en daarmee krijgen we dus ook een blik op de metalen Godzilla. Hieronder plaatsen we niet de clip van Mechagodzilla. Wel drie foto's.

En schrik niet mocht je de clip alsnog bekijken. Mechagodzilla doet een beetje denken aan de flexibele Jaegers uit Pacific Rim: Uprising. Wie weet krijgen we dan toch een cross-over tussen deze twee franchises van Legendary Pictures. Godzilla vs. Kong moet in Nederland op 29 april in première gaan.


Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair