Kat Dennings (WandaVision) is zich bewust van haar bijzonder (pikante) verleden

Kat Dennings (WandaVision) is zich bewust van haar bijzonder (pikante) verleden

Het dragen van pikant ondergoed en omgang met een Alien... Niet iedereen kan dat zeggen.

Kat Dennings is al jarenlang te zien geweest in Marvel-films, zoals Thor en Thor: The Dark World. Ze speelde eerder dit jaar ook in de populaire serie WandaVision. Ze is dus een zeer succesvol actrice. Toch blijkt Dennings toch wel een pikant verleden te hebben.

We al have a past
Op Instagram post de Amerikaanse actrice een foto uit de serie American Dad. De aflevering komt uit seizoen 5 en heet G-String Circus. Dennings spreekt de stem in van Tanqueray in deze aflevering: een stripper (dit personage is ook te zien in de foto op Instagram).

Naast Tanqueray is de alien Roger te zien op de foto die, net als Tanqueray, in een zeer pikante, roze outfit te zien is. Dit is een van de vele ironische foto's die Dennings op Instagram plaatst. Het sarcasme van haar film- en seriepersonages is overduidelijk ook in haar eigen leven in overvloed aanwezig.



WandaVision
In de serie WandaVision speelt Dennings, net als in de Thor-films, Darcy Lewis, een briljante wetenschapster. Ze wordt ingeschakeld om de gebeurtenissen in het dorpje WestView in New Jersey te onderzoeken.

Op dit moment staan er geen nieuwe projecten van Dennings op de planning. Ze heeft nog wel in 2020 in de film Friendsgiving gespeeld. Ze maakte daar een deel uit van een enorme sterrencast met onder andere Malin Akerman en Wanda Sykes. Misschien dat Dennings in de nieuwe Thor-film te zien zal zijn, maar daar hebben we helaas nog geen nieuws over gekregen!

NieuwsFilm

meest populair