Celebrity

Model/actrice Paulina Porizkova bijt van zich af na kritiek op lingerie-foto's

Ze is 'te oud' om nog sexy te mogen zijn.

door FilmTotaal om 12:07 in Celebrity
Twee maanden terug deelde het topmodel Paulina Porivkova een pikante foto op haar Instagram-pagina. De 55 jarige Tsjech kreeg hier echter ook kritiek op. Nu bijt ze van zich af.

Porivkova, eveneens een actrice en bekend van films als Wedding Bell Blues, Arizona Dream en Thursday, is namelijk voor sommige mensen 'te oud' om nog zulke foto's te kunnen maken. Hier is zij het duidelijk niet mee eens.

Reactie
''In mijn twintiger jaren werd ik altijd de hemel in geprezen zodra ik in lingerie verscheen. Ik kreeg er veel geld voor en iedereen hield van me. Nu in in de vijftig ben, vind ik dat ik er nog goed uit zie in lingerie, maar de reacties zijn nu anders. Ik wordt verguisd en krijg veel kritiek''.

''Zodra een vrouw ouder wordt krijgt ze dit vaak te horen. Als je ergens in de veertig bent, zie je er niet meer 'vruchtbaar' genoeg uit. Ik neem aan dat het met de menopauze te maken heeft''.

Probleem
Porizkova denkt dat de mensen die zo negatief reageren misschien wel moeder problemen hebben: ''Zodra je op iemands moeder begint te lijken, mag je niet meer sexy zijn. Misschien is dat wel het probleem. Je mag knap en mooi zijn, of shocking en 'eye-opening', maar niet langer sexy...''

NieuwsFilm

meest populair