Margot Robbie zegt dat er een 20 uur(!) lange versie van 'Once Upon a Time in Hollywood' bestaat

Margot Robbie zegt dat er een 20 uur(!) lange versie van 'Once Upon a Time in Hollywood' bestaat

Maar of we deze ooit te zien krijgen is nog maar de vraag...

Quentin Tarantino maakte van zijn film The Hateful Eight een miniserie, met zo'n twintig minuten aan extra beeldmateriaal. Hij liet al eerder weten dit misschien ook te willen doen mijn zijn laatste film, Once Upon a Time in Hollywood. Margot Robbie ziet dit ook wel zitten.

De actrice speelt een belangrijke rol in de film en tijdens een recent interview liet zij zich over een langere versie uit. Er is namelijk meer dan genoeg materiaal om mee te werken. Er zou zelfs een twintig uur lange cut van de film bestaan!

Vraag
Tijdens het interview werd de met een Oscar bekroonde actrice gevraagd of ze in navolging van Zack Snyder's Justice League ook een director's cut van David Ayer's Suicide Squad zou willen zien. Hierin speelt zij natuurlijk Harley Quinn. Haar reactie was als volgt: ''Persoonlijk zou ik van al mijn films graag de vijf uur lange versie zien''.

''Ik moet dan meteen denken aan Once Upon a Time in Hollywood. Wat die film betreft, hebben we heel wat geweldige scenes opgenomen die de bioscoopversie helaas niet hebben gehaald. Deze scenes werden om een miljoen verschillende redenen uit de film geknipt...''.

Ooit?
De kans dat het ervan komt lijkt wel tamelijk klein. Als de langere versie van Once Upon A Time in Hollywood ooit uitkomt, waar Tarantino het al eerder over had, zal deze ongeveer 4 uur duren. Dan ontbreken er nog maar liefst 16 uur. Hopen jullie dat deze 20 uur lange versie wordt uitgebracht?

NieuwsFilm

meest populair