Beroemde actrice hoeft haar ingevroren embryo's niet af staan

Beroemde actrice hoeft haar ingevroren embryo's niet af staan

Sofia Vergara en haar ex Nick Loeb maken al jaren ruzie hierover.

Sofia Vergara lijkt niet meer te hoeven vrezen voor haar ex Nick Loeb. De zakenman probeert al jaren de embryo's die de twee tijdens hun relatie hadden laten invriezen in handen te krijgen en stond deze week weer voor de rechter. Die heeft nu echter een vrij definitief oordeel geuit in de zaak.

Nick Loeb heeft deze week het hoger beroep in de embryozaak tegen zijn ex-verloofde Sofia Vergara ook verloren. De rechter in Californië oordeelde dat Vergara niet mee hoeft te werken aan Loebs verzoek om de twee bevruchte eicellen via een draagmoeder tot leven te laten komen.

In de afspraken die de twee destijds hebben gemaakt staat namelijk duidelijk dat beiden hier akkoord mee moeten gaan. Dat heeft Loeb er echter niet van weerhouden om al sinds 2015 rechtszaken te voeren tegen de Modern Family-actrice.

Ook heeft de rechter nu bepaald dat Loeb in de toekomst geen rechtszaken meer mag aanspannen over de embryo's. Daarmee lijkt hij zijn zaak definitief te hebben verloren.

De zakenman had de zaak in verschillende staten voor de rechter gebracht, maar ving keer op keer bot. Dat gebeurde eerder dit jaar nog in de staat Louisiana. Loeb had de zaak specifiek in die staat voor de rechter gebracht omdat deze vrij conservatief is. Maar ook daar wees de rechter zijn eis dus af.

NieuwsFilm

meest populair