Neergeschoten hondenuitlater Lady Gaga danst weer vrolijk rond

Neergeschoten hondenuitlater Lady Gaga danst weer vrolijk rond

Maar het gaat nog wel even duren voordat hij volledig hersteld is.

Ryan Fischer werd eind vorige maand neergeschoten toen hij de honden van zijn bazin Lady Gaga aan het uitlaten was in Los Angeles. Nu is er eindelijk goed nieuws. Begin deze week werd hij namelijk uit het ziekenhuis ontslagen.

Het gaat naar omstandigheden goed met Ryan Fischer, zo laat hij weten via Instagram. De hondenuitlater van Lady Gaga belandde in het ziekenhuis nadat twee mannen hem 's avonds op gewelddadige wijze probeerde te overvallen van haar drie Franse buldogs.

Fisher werd daarbij onder schot gehouden en toen hij weigerde de honden mee te geven aan de daders, vuurden ze hem meerdere kogels op hem af. Uiteindelijk wisten zij twee van de honden buit te maken. Na dit vreselijke incident loofde Gaga een beloning van 500.000 dollar uit aan degene die haar honden terug zou brengen. Dat gebeurde enkele dagen later.

Rondom Fisher bleef het echter stil. Gelukkig wisten we al wel dat Gaga zorg zou dragen voor de gehele medische rekening die Fisher zal ontvangen voor zijn ziekenhuisopname en operaties. Daarbij hebben de artsen onder meer, zo laat hij nu weten via Instagram, een deel van zijn long moeten verwijderen.

De gevolgen van deze schietpartij zijn dan ook heftig voor Fisher, maar gelukkig mocht hij eerder deze week wel weer naar huis. Toen hij dat te horen kreeg, kon hij het niet laten om van blijdschap te dansen, zo blijkt uit deze video.

Ook benadrukt hij dat Gaga, die zelf op het moment in Rome is voor de opnames van de film Gucci, hem door en door heeft gesteund na dit incident. Hij is haar erg dankbaar.

NieuwsFilm

meest populair