Waarom heeft Deathstroke zo'n hekel aan Batman in 'Zack Snyder's Justice League'?

Waarom heeft Deathstroke zo'n hekel aan Batman in 'Zack Snyder's Justice League'?

Joe Manganiello legt het uit.

Tegen het einde van Zack Snyder's Justice League zien we een hele rits schurken voorbij komen. Een aantal daarvan had daarna een eigen film moeten krijgen of in elk geval een rol gespeeld in een toekomstige DC-film.

Een van die acteurs was Joe Manganiello die als moordenaar Deathstroke te zien is. Zijn personage heeft blijkt nu een vrij tragisch achtergrondverhaal dat zijn obsessie met Batman goed kan verklaren.

Tragisch verleden
"Je kon het al een beetje afleiden uit de scène aan het einde van Justice League," aldus Manganiello. "Slade wordt opgeroepen door Luthor, die hem een deal aanbiedt met informatie. Dus het komt erop neer dat Slade zijn zoon verloren heeft. En hij Batman daar de schuld van geeft."

"Luthor roept hem naar zijn jacht. En geeft hem de belangrijke informatie dat de geheime identiteit van Batman Bruce Wayne is. Dus nu laat hij een onstopbare kracht los op Gotham City en Bruce Wayne."

De bedoeling was dat we dit gevecht zouden zien in een solofilm voor Batman, maar die ging niet door. Daardoor is de vrij korte tijd van Manganiello in het DC-universum hoe het er nu naar uitziet ook al voorbij.

NieuwsFilm

meest populair