Netflix

3 uitstekende thrillers die je nu gewoon op Netflix vindt

Spanning & sensatie op Netflix.

door Bram de Groot om 22:30 in Netflix
Er staan de nodige thrillers op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie misdaadthrillers die zeker de moeite waard zijn. Of denk jij daar anders over?

Sleepers

Regie: Barry Levinson | Hoofdrollen: Robert De Niro, Brad Pitt, Jason Patric, Dustin Hoffman, Kevin Bacon, Brad Renfro, Bruno Kirby | Kijk nuVier jongens uit Hell's Kitchen komen op een tuchtschool terecht, waar een wrede bewaker hen misbruikt. Jaren later nemen twee van hen wraak door tegen hem te getuigen. Een niet te missen film uit 1996 als je deze nog niet hebt gezien.

Donnie Brasco

Regie: Mike Newell | Hoofdrollen: Johnny Depp, Al Pacino, Michael Madsen, Anne Heche, Zeljko Ivanek, Bruno Kirby, James Russo, Zach Grenier | Kijk nuFBI undercover-agent Joe Pistone neemt de identiteit aan van een gangster en juwelendief. Waar hij niet op gerekend had was de hechte vriendschap met 'maffioso' Lefty. Een van de betere misdaadfilms uit de jaren 90. Niet te missen, met een van de beste rollen van Pacino als Lefty.

The Town

Regie: Ben Affleck | Hoofdrollen: Ben Affleck, Rebecca Hall, Jon Hamm, Jeremy Renner, Blake Lively, Titus Welliver, Slaine, Pete Postlethwaite | Kijk nuBankrover Doug en zijn onrustige partner komen in de problemen als Doug verliefd wordt op Claire, de gegijzelde bankmanager. Van en met Ben Affleck en ook met prima rollen van de rest van de cast. Nu te zien op Netflix.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair