Ryan Reynolds wil voor geen goud samenwerken met ex-vrouw Scarlett Johansson in MCU

Ryan Reynolds wil voor geen goud samenwerken met ex-vrouw Scarlett Johansson in MCU

Het voelt gewoon niet goed...

Huwelijken van beroemdheden zijn moeilijk bij te houden. Ze trouwen en scheiden vaak sneller dan het licht. Acteur Ryan Reynolds is inmiddels sinds 2012 alweer gelukkig getrouwd met actrice Blake Lively.

Daarvoor was hij echter drie jaar in het echt verbonden aan Scarlett Johansson. Aangezien Reynolds' Deadpool tegenwoordig officieel deel uitmaakt van het Marvel Cinematic Universe (waar Johansson al bijna tien jaar de rol van Black Widow vertolkt), bestaat er een kleine kans dat de twee elkaar misschien ooit nog gaan ontmoeten op het grote scherm.

Maar als het aan Reynolds zelf ligt, gaat dit nooit en te nimmer gebeuren. Volgens inside rapporten wil de acteur voor geen goud met zijn ex-vrouw samenwerken, vanwege hun verleden.

Dit is enigzins opmerkelijk, omdat er geen sprake lijkt van wrok tussen de twee en ze al bijna een decennium van elkaar gescheiden zijn.

In 2019 vertelde Johansson tegenover VANITY FAIR dat ze toentertijd jong en naiëf was en het idee van een huwelijk teveel romantiseerde. Maar ook zij repte met geen slecht woord over haar partner.

Is het mogelijk?
Het lijkt er niet op dat grote baas Kevin Feige rekening gaat houden met de wens van Reynolds. Als de twee superhelden elkaar ergens tegenkomen, zullen ze zich er toch overheen moeten zetten.

Maar voorlopig is er geen reden tot bezorgdheid. Black Widow komt deze zomer uit en de opnames van Deadpool 3 duren nog wel even.

NieuwsFilm

meest populair