Larry "War Machine" Olubamiwo in 'Venom: Let There Be Carnage'

Larry "War Machine" Olubamiwo in 'Venom: Let There Be Carnage'

De Britse bokser zit in de Marvel-film.

Het duurt nog wel even voordat we Venom: Let There Be Carnage in de bioscoop te zien krijgen, maar nu hebben gelukkig weer iets van een nieuwtje over de Marvel-film. "War Machine" zit namelijk in de film.

Dit is niet de War Machine van Don Cheadle uit het Marvel Cinematic Universe, maar wel Larry "War Machine" Olubamiwo. Hij is een bekende Britse zwaargewicht bokser. Het nieuws werd duidelijk via World Boxing News.

Larry "War Machine" Olubamiwo
"Larry rondde onlangs het filmen van Venom 2 af, die later dit jaar zal verschijnen," meldt World Boxing News. Olubamiwo is wel vaker te zien in films en series. Hij zit ook de nog te verschijnen films The Middle Man en Shore Leave en hij had rollen in onder meer de series Tinder Date Chronicles en The Capture.

Bekijk de afbeelding
Venom: Let There Be Carnage van regisseur Andy Serkis gaat uiteraard vooral over Tom Hardy als Eddie Brock die onder meer Woody Harrelson als Cletus Cassady / Carnage zal ontmoeten.

Op dit moment staat het vervolg op de succesvolle Marvel-film Venom uit 2018 gepland voor september 2021. Een trailer laat nog altijd op zich wachten.

NieuwsFilm

meest populair