Celebrity

Katy Perry gaat niet meer voor kaal: "Ongeschoren is prima"

De popzangeres heeft daar allemaal geen tijd meer voor.

door FilmTotaal om 15:11 in Celebrity
Katy Perry is gestopt met het scheren van haar beenhaar sinds zij moeder is geworden. Dat heeft de Teenage Dream-hitmaakster onthuld tijdens American Idol, het talentenjachtprogramma waarin zij onderdeel uitmaakt van de jury.

Katy Perry was zondag zo onder de indruk van de auditie van Cassandra Coleman bij American Idol dat haar beenhaar recht overeind was komen te staan. Na enige vertwijfelde blikken in de auditieruimte, liet Perry al snel weten die opmerking letterlijk te menen.

"Als een kersverse moeder hou ik weinig tijd meer over. Daarom ben ik gestopt met het scheren van mijn benen", legde ze in de uitzending uit. "Maar toen ik jou hoorde zingen, groeide mijn beenhaar zeker een paar centimeter".

Perry's collega-jurylid Luke Bryan vertrouwde haar claims niet helemaal en daarom besloot ze hem maar het ultieme bewijs te tonen door haar benen even op tafel te gooien. Na een zorgvuldige observatie kon Bryan dan ook niets anders dan concluderen dat Perry inderdaad haar op haar benen heeft staan.

Perry en haar vriend Orlando Bloom zagen in augustus vorig jaar hun dochtertje Daisy Dove ter wereld komen. Reken zelf maar uit hoelang dan geleden is dat de zangeres haar benen heeft geschoren.

NieuwsFilm

meest populair