Zet 'Godzilla vs. Kong' stiekem een vervolg op?

Schrijver Max Borenstein denkt het in elk geval.

Schrijver Max Borenstein mocht met Godzilla vs. Kong helpen om wel heel iconische monsters naar het witte doek te brengen. Dat liep natuurlijk met corona en de release op HBO Max anders dan gepland, maar toch boekt de film wereldwijd groot succes.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Tegelijk is het de vraag hoe het verder moet met de franchise. Deze film is enerzijds opgezet alsof deze het einde is (het is ook iets waarnaar opgebouwd is gedurende drie andere films). Maar tegelijk omvat Godzilla vs. Kong ook elementen voor toekomstig efilms.

De Holle Aarde
Een van die elementen is zonder twijfel de Holle Aarde. Daar bleek het oeroude thuis van de Titans, waar Kong en Godzilla er twee van zijn, zich te bevinden. Volgens Borenstein liggen daar kansen voor meer films.

Hij sprak met de site Collider over de Holle Aarde en de vraag of dat mogelijk het thuis is voor andere monsters. "Oh, ik zou bijna wel denken van wel, jij niet? Het is zo'n grote, holle wereld."

Je kan inderdaad al andere monsters zien in de Holle Aarde, maar de meeste daarvan zijn geen Titans. Dat zijn dan bijvoorbeeld de Warbats die Kong aanvallen zodra hij aankomt in de Holle Aarde. Wie weet ligt hier dus wel een vervolg.

NieuwsFilm

meest populair