Je mag blijven hopen op 'The Expendables 4'!

Je mag blijven hopen op 'The Expendables 4'!

Heb jij zin in nog een Expendables-film?

Alweer in 2014 verscheen het derde en laatste deel in de The Expendables-filmreeks. Er wordt al jaren gehint naar de komst van een vierde films, maar er zit maar weinig schot in de zaak. Tot nu misschien.

Acteurs als Pierce Brosnan, Jack Nicholson en Clint Eastwood werden al genoemd als nieuwe namen en oorspronkelijk moest The Expendables 4 in 2018 verschijnen. In 2017 vertrok Sylvester Stallone bij deel vier aangezien hij zich niet kon vinden in de plannen van de studio.

Nu toch hoop voor The Expendables 4
In 2018 liet Stallone zich weer positief uit over de film en in 2020 gaven Lionsgate en Millennium Films aan dat de film in 2022 moet verschijnen. Nu heeft acteur Randy Couture een hoopvolle update.

Tijdens de The Jenna Ben Show gaf Couture, die in de films het personage Toll Road speelt, aan dat hij heeft vernomen dat er een script is en dat de opnames in de herfst moeten gaan aanvangen. "Het klinkt alsof we Expendables 4 gaan maken," antwoordde Couture.

"Ze werken er nu al een paar jaar aan. Ik heb onlangs van mijn agent gehoord dat ze aan het script werken en ze willen de opnames plannen voor aankomende herfst. Ik heb het script nog niet gezien," aldus Couture. "Ze hadden er eentje een paar jaar geleden, maar die verdween. Je weet het gewoon nooit, het is soms zo'n rare business..."

Overigens werd er na deel drie ook gesproken over The ExpendaBelles en de spin-off The Expendables: A Christmas Story. Wat zeg jij? Gewoon lekker The Expendables 4 maken of laten rusten?



NieuwsFilm

meest populair