De Top-3 best bekeken films op Netflix

De Top-3 best bekeken films op Netflix

Dit zijn vandaag de drie meest populaire films in Nederland.

Benieuwd welke films momenteel het meest worden bekeken op Netflix in Nederland? Dit is de Top 3!

#1 Just Say Yes (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Appie Boudellah en Aram van de Rest | Cast: Yolanthe Cabau, Jim Bakkum, Juvat Westendorp, e.a.
De hopeloos romantische Lotte is haar leven al bezig met het plannen van haar droombruiloft. Maar wanneer haar verloofde Alex deze op het laatste moment afblaast, ziet ze deze in duigen vallen. Ze trekt in bij haar zus Estelle, die zich net verloofd blijkt te hebben. Lotte belandt in een crisis, maar besluit uiteindelijk de regie weer in handen te nemen. Daarbij wordt ze geholpen door collega Chris, met wie ze het al snel beter blijkt te kunnen vinden dan gedacht.

#2 Sniper: Ghost Shooter (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Don Michael Paul | Cast: Chad Michael Collins, Billy Zane, Dennis Haysbert, e.a.
De Amerikaanse scherpschutters Brandon Beckett en Richard Miller krijgen de opdracht om een gaspijpleiding in West-Europa te beschermen tegen terroristen. Wanneer meerdere teamgenoten door de vijand worden neergeschoten, vermoeden Beckett en Miller al snel een beveiligingslek: er is een spookschutter actief die hun locatie kent. Aan hen om deze onzichtbare vijand te traceren.

#3 Hasta el Cielo (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Daniel Calparsoro | Cast: Miguel Herrán, Carolina Yuste, Asia Ortega, e.a.
Ángel woont in een kamp voor arme jonge mannen in een buitenwijk van Madrid. Overdag werkt hij als monteur, maar 's avonds pleegt hij samen met de andere jongeren overvallen. Ángel weet zich snel op te werken binnen deze bende en hierdoor wordt hij ook het doelwit van een gedreven en meedogenloze detective. Maar wanneer hij valt Estrella, zal hij moeten kiezen tussen de liefde van zijn en leven en toekomst als crimineel.



Kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair