3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Concrete Cowboy (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ricky Staub | Cast: Idris Elba, Caleb McLaughlin, Jharrel Jerome, e.a.
Cole, een rebelse tiener, moet de zomer doorbrengen bij zijn vervreemde vader Harp in het noorden van Philadelphia. Daar leert hij dat zijn vader een stadse cowboy is. Al snel begint Cole zich thuis te voelen tussen de cowboys en dat geeft Harp de kans om de band met zijn zoon te herstellen. Ze krijgen echter te maken met een rijke boer die uit is op meer macht. En dat zorgt voor het nodige conflict.

Hop (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Hill | Cast: James Marsden, Russell Brand, Kaley Cuoco, e.a.
De Paashaas is toe aan pensioen en wil dat zijn zoon het familiebedrijf overneemt. Maar daar zit de rebelse E.B. helemaal niet op te wachten. Hij heeft hele andere plannen en wil het maken als drummer. E.B. rent weg, maar wordt in de grotemensenwereld al snel aangereden door Fred, een werkloze luilak. Noodgewongen moeten de twee nu samen in actie komen om het paasfeest te redden.

Batman Begins (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Christian Bale, Michael Caine, Liam Neeson, e.a.
Bruce Wayne, die als klein jochie getuige was van de moord op zijn ouders, keert na zijn training bij een mysterieuze organisatie terug naar Gotham om daar onder zijn nieuwe dekmantel Batman de strijd aan te gaan met maffiabaas Don Falcone en de vreemde dokter Jonathan Crane, die angstbeelden oproepende chemicaliën door de stad verspreidt.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair