De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de toppers van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer een aantal leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

The Big Lebowski (1998)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joel en Ethan Coen | Cast: Jeff Bridges, John Goodman, Julianne Moore, e.a.
Flowerpowerman Jeff Lebowski, bijgenaamd 'The Dude', is eigenlijk maar een nietsnut. Hij vult zijn dagelijks bestaan met twee dingen: blowen en bowlen met zijn maten. Wanneer hij door een stel bandienten wordt verward met een rijke naamsgenoot, raakt hij tegen tegen wil en dank betrokken bij een vreemde ontvoeringszaak. Hierdoor verandert het rustige leventje van Lebowski van de een op de andere dag in een enorme, chaotische puinhoop.

Booksmart (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Olivia Wilde | Cast: Kaitlyn Dever, Beanie Feldstein, Jessica Williams, e.a.
Molly omarmde vol overgave haar leven als nerd. Ze zat altijd in de boeken, zei nee tegen feestjes. Voor haar beste vriendin Amy geldt hetzelfde. Maar wanneer ze zich op de vooravond van hun diploma-uitreiking beseffen dat hun wildfeestende klasgenoten even succesvol zijn, stort hun wereldbeeld volledig in. Molly en Amy besluiten daarom hun uiterste best te gaan doen om in één avond jaren aan plezier in te halen.

Liar Liar (1997)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tom Shadyac | Cast: Jim Carrey, Maura Tierney, Justin Cooper, e.a.
Fletcher Reede is een aalgladde advocaat die niet vies is van een leugentje meer of minder. Zijn familie is zijn gedrag echter helemaal beu, zeker wanneer hij niet op komt dagen bij het verjaardagfeestje van zijn zoontje Max. Maar wanneer Max die dag wenst dat zijn vader eens een dag lang niet liegt, komt die wens op magische wijze uit. Voor een advocaat is het moeten vertellen van de waarheid natuurlijk een doodssteek voor diens carrière. En laat hij nou net uitgerekend die dag een belangrijke zaak op de planning hebben staan.


En verder onder meer...

Actie
The Mask of Zorro (1998)

Animatie
Shrek (2001)

Drama
Concrete Cowboy (2021)

Familiefilm
Beethoven (1992)

Horror
The Shallows (2016)
Beneath (2013)

Misdaad
Public Enemies (2009)

Nederlands
Just Say Yes (2021)

Romantiek
Pride And Prejudice (2005)

Sciencefiction-avontuur
The Lost World: Jurassic Park (1997)

Thriller
The Life of David Gale (2003)

NieuwsFilm

meest populair