Algemeen

Gal Gadot (Wonder Woman) bedreigd door Joss Whedon: "Ik vernietig je carrière"

De twee waren het niet eens over de richting van het personage.

door Jeffrey Kouters om 18:42 in Algemeen
Gal Gadot heeft bevestigd dat ook zij op de set van Justice League 'problemen' heeft gehad met Joss Whedon. De regisseur zou zelfs hebben gedreigd haar carrière te vernietigen, zo blijkt uit een reconstructie door het gezaghebbende filmvakblad The Hollywood Reporter.

Wonder Woman-vertolkster Gal Gadot heeft inderdaad in de clinch gelegen met Joss Whedon tijdens de heropnames van Justice League. De twee zouden grote onenigheid hebben gehad over de nieuwe dialogen die Whedon voor de superheldin had geschreven. De actrice vond die drie keer niets en was tevens niet blij met de manier waarop Whedon haar personage wilde afbeelden.

Bronnen beweren dat Whedon hierop dreigde de carrière van Gadot te beschadigen en in zijn scheldpartij ook Wonder Woman-regisseuse Patty Jenkins kleineerde.

"Joss beweerde dat hij zijn problemen met Gal had opgelost, maar daarmee bedoelde hij dat hij haar duidelijk had gemaakt dat hij de schrijver was en dat zij niets te zeggen had. Ze werd opgedragen om te doen wat hij wilde", meldt een bron met kennis van zaken aan The Hollywood Reporter.

Ook zou Whedon tegen Gadot hebben gezegd dat hij de haar "behoorlijk dom uit de verf" kon laten komen in de film, als hij dat zou willen. Volgens bronnen viel dat verkapte dreigement behoorlijk verkeerd bij Gadot en besloot ze hierna samen met Jenkins naar voormalig Warner Bros.-topman Kevin Tsujihara te stappen.

In een reactie op het artikel van The Hollywoord Reporter bevestigt Gadot dat zij en Whedon het aan de stok met elkaar hebben gehad op de set. "Ik heb problemen gehad [met Whedon], maar deze zijn naar tevredenheid door Warner Bros. opgelost", laat ze weten in een statement.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Tja Wonder Woman....... beide solofilms vind ik erg ondermaats.
In BvS en ZSJL vind ik haar grotendeels een erg tof personage!

Decepticon

Avatar

Volgens mij durft Gadot nog niet naar buiten te treden met de problemen met Whedon als Ray Fisher.
Maar 1 ding lijkt me duidelijk, dat Whedon echt wel voor problemen heeft gezorgd met zijn gedrag. Hij is ook niet voor niets bij de serie vertrokken/ontslagen.

Sunspot

Avatar

Hmmmm, waarom zo laat ermee komen.

Maar zou zeker kunnen, misschien durft ze nu meer.

En is dat de reden dat Ray Fisher zijn carrière zo op het spel zet.

Jason Momoa backte Fisher ook up, maar was summier de tekst op twitter.

KeesjeNL

Avatar

"Ook zou Whedon tegen Gadot hebben gezegd dat hij de haar "behoorlijk dom uit de verf" kon laten komen in de film, als hij dat zou willen."

Dat is geen bedreiging maar een constatering. Gal Gadot is een waardeloze actrice die, met heel veel hulp, kan doorgaan met een -6. Zelfde niveautje als Vin Diesel en dat soort figuren die enkel zijn gekozen voor de looks en niet voor de brains..

En als je dan alleen maar 'looks' hebt, moet je niet moeilijk doen over de inhoud.

STYD

Avatar

Regisseert Whedon nog films of series? Sinds JL van 2017 nooit meer echt terug gezien.

Gaan nu wel heel veel verhalen rond, maar toen die werd ontslagen na Avengers AoU had ik wel een vermoeden dat er iets aan de hand moest zijn.

Na de Snydercut gezien te hebben vraag ik mij oprecht af of die de film niet wilde saboteren. Ook bijna elk scene met een donkere acteur is gewoon verwijderd??

Artificialis

Avatar

De details van de beschuldiging zijn door niemand bevestigd. Dus dit lijkt de zoveelste poging te zijn om een regisseur zwart te maken die langdurig op handen werd gedragen door de mensen waarmee hij heeft gewerkt.

Jake11

Avatar

Een mooi personage wonder women verpest door oorlogsmisdadiger Gal Gadot wat een schande. All twee films waren minder dan flop propaganda

Beyonder

Avatar

Oorlogsmisdadiger?

DamarFM

Avatar

@beyonder wss omdat zij in de Israëlische leger zat.

Ik geloof niet dat Whedon een racist is maar meer dat hij gewoon een klootzak is die zichzelf zwaar overschat, Ray Fisher probeert hem nu als een racist te schilderen maar deze man heeft systematisch met meerdere acteurs en actrices gedoe gehad, ik weet geeneens waarom ik systematisch erbij schrijf waarschijnlijk om slimmer over te komen ofzo.

Coola

Avatar

Gal gadot een oorlogsmisdadiger. De grap van 2021 is gevonden.

Beyonder

Avatar

Oorlogsmisdadiger....wat een radicaal gelul is dat zeg.

Spider-fan

Avatar

Whedon heeft waarschijnlijk een erg vervelende manier om zijn gedachten over te brengen (acteurs van Buffy noemen hem 'terloops wreed'), maar Whedon doet ook alleen maar wat de studio vraagt. De studio wilde een andere film dan Snyder en aan Whedon de ondankbare taak om dat te gaan doen en aan de acteurs te moeten vertellen.

DamarFM

Avatar

Nja vraag het aan de Palestijnen en waarschijnlijk noemen ze haar een oorlogsmisdadiger, met het hele Israëlische leger erbij. Vraag het aan de mensen die in het westen wonen en die zien har als een actrice die vrouwen empowered

Coola

Avatar

Die Palestijnen moeten niet zo zeiken

Sunspot

Avatar

^
Tja, ik wil helemaal niks meer ervan horen, beide kanten hebben wel punten, maar ik ben dan meer voor Israel als ik moet kiezen.

Ben opgegroeid met die shit van de Palestijnen en Israel, Arafat, toen ook al Netanhayu of zo.

Gaat maar door joh, komt denk nooit goed, of moeten oorlogen voor komen pffff.

Gal Gadot is gewoon een leuke vrouw, zou iedereen eigenlijk los moeten zien van haar afkomst, die stomme situatie daar

Beyonder

Avatar

Volgens mij moeten vrouwen in Israel ook verplicht in dienst. Veel "oorlogsmisdadigers" dan daar.

NieuwsFilm

meest populair