Gal Gadot (Wonder Woman) bedreigd door Joss Whedon: "Ik vernietig je carrière"

De twee waren het niet eens over de richting van het personage.

Gal Gadot heeft bevestigd dat ook zij op de set van Justice League 'problemen' heeft gehad met Joss Whedon. De regisseur zou zelfs hebben gedreigd haar carrière te vernietigen, zo blijkt uit een reconstructie door het gezaghebbende filmvakblad The Hollywood Reporter.

Wonder Woman-vertolkster Gal Gadot heeft inderdaad in de clinch gelegen met Joss Whedon tijdens de heropnames van Justice League. De twee zouden grote onenigheid hebben gehad over de nieuwe dialogen die Whedon voor de superheldin had geschreven. De actrice vond die drie keer niets en was tevens niet blij met de manier waarop Whedon haar personage wilde afbeelden.

Bronnen beweren dat Whedon hierop dreigde de carrière van Gadot te beschadigen en in zijn scheldpartij ook Wonder Woman-regisseuse Patty Jenkins kleineerde.

"Joss beweerde dat hij zijn problemen met Gal had opgelost, maar daarmee bedoelde hij dat hij haar duidelijk had gemaakt dat hij de schrijver was en dat zij niets te zeggen had. Ze werd opgedragen om te doen wat hij wilde", meldt een bron met kennis van zaken aan The Hollywood Reporter.

Ook zou Whedon tegen Gadot hebben gezegd dat hij de haar "behoorlijk dom uit de verf" kon laten komen in de film, als hij dat zou willen. Volgens bronnen viel dat verkapte dreigement behoorlijk verkeerd bij Gadot en besloot ze hierna samen met Jenkins naar voormalig Warner Bros.-topman Kevin Tsujihara te stappen.

In een reactie op het artikel van The Hollywoord Reporter bevestigt Gadot dat zij en Whedon het aan de stok met elkaar hebben gehad op de set. "Ik heb problemen gehad [met Whedon], maar deze zijn naar tevredenheid door Warner Bros. opgelost", laat ze weten in een statement.

NieuwsFilm

meest populair