Algemeen

'Guardians of the Galaxy Vol. 3' zit vol nieuwe werelden en aliens

Regisseur James Gunn belooft ons een spectaculaire Marvel-film.

door Jim Pedd om 07:02 in Algemeen
Guardians of the Galaxy Vol. 3 wordt gigantisch. Dat belooft regisseur James Gunn in een bericht op Twitter. De film bezoekt nieuwe werelden, omvat nieuwe zaken en wordt derhalve groter dan alles wat we tot nu toe in de GotG-films gezien hebben.

Er is nog maar weinig bekend over de nieuwe film van Marvel Studios. Wel kunnen we raden dat er gezocht gaat worden naar de oude Gamora en we weten van James Gunn dat Rocket Raccoon een achtergrondverhaal krijgt.

Grootse film
In een nieuwe tweet teaset Gunn nu de aankomende film. Volgens hem wordt die lekker grootschalig en komen er nieuwe aliens en werelden in de film voor.

Het is helaas geen grootse onthulling van de regisseur, maar tegen de achtergrond van de schaarse informatie die bekend is, is het iets.De film heeft hoe dan ook al een roerige geschiedenis. Nadat er wat relatief onsmakelijke grappen van Gunn op Twitter gevonden werden, besloot Disney hem (ondanks dat de Tweets al jaren oud waren) van het project te ontslaan. Later huurde men hem toch weer in, en nu staat de releasedatum van de film nog niet vast.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair