Algemeen

Zack Snyder-fans roepen DC nu ook op een Deathstroke-film te maken

Wat hen betreft is dit het volgende DC-project.

door Jim Pedd om 08:26 in Algemeen
Joe Manganiello tekende een contract bij Warner Bros. in de veronderstelling dat hij meerdere keren te zien zou zijn in DC-films als de schurkachtige premiejager Deathstroke. Dat kwam allemaal echter niet uit.

Met een klein momentje in Zack Snyder's Justice League heeft hij het al gehad. Meer dan dat was er niet te doen voor Manganiello in het DC Extended Universe, ondanks een tease die hintte op een aanstaande en epische strijd die hij tegen Batman zou voeren.

Campagne van de fans
Fans van Zack Snyder hebben de smaak te pakken na de realisering van hun droomfilm. Nu voeren ze campagne voor het herstel van het SnyderVerse en komen ze met een nieuwe campagne gericht op gerechtigheid voor Deathstroke.

Op Twitter was het personage een tijdje trending omdat heel wat mensen er uitgebreid aandacht aan besteedden.Hoe leuk de pogingen van fans ook zijn, de kans dat hun pogingen slagen zijn klein.

Niet alleen weten we van Warner Bros. dat de filmstudio zich liever richt op nieuwe projecten rond DC-personages, ook is Snyder toe aan andere projecten. De kans dat de fans nog eens slagen in het overhalen van Warner lijkt dan ook relatief klein.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

TwinsA

Avatar

Eigenlijk is dit wel de wereld op z’n kop, als iedereen zo een petitie start om een film te verkrijgen, dan denk ik dat er nog veel op ons afkomt ????.
Ik zou graag verfilming of nieuwe versie van:
Sinbad films
The Age of Mytologie
Een film over Negan and the Saviors
Man of steel 2
Een Predator film die zich afspeelt in de middeleeuwen
En dan eentje van Darth Vader en Stormtroopers over hun invasies.
En nog zo veel meer....

Chris23

Avatar

^Doe Serenity 2 ook maar dan.

ThEnd

Avatar

@Chris23, hell yeah.

Bigds9fan

Avatar

Deathstroke, prima maar dan wel met Manu Bennet.

PRIME

Avatar

@TwinsA

Het verschil met de titels die jij opnoemt is dat jíj het wilt. De Snydercut heeft 4 jaar aan fan-campagne achterwege, en zoals we overal kunnen zien zijn de core-fans nog niet klaar met het Snyderverse. Man of Steel 2 past daar trouwens ook in.
Blijft een grote fout van WB, hoe ze dit hebben aangepakt.

DamarFM

Avatar

Laat de Snyderverse nou eens rusten, beste man heeft 3 films gemaakt die alleen de core fans heeft weten te pleasen. Laat anderen het afmaken of met iets nieuws komen en laat Snyder aan andere projecten werken.

TwinsA

Avatar

@ prime: juist en dat is wat ik bedoel en ik denk dat er veel fans zijn van verhalen en personages. Maar als iedereen steeds een petitie op gang brengt, en de studio’s daar steeds op ingaan, dan hebben binnen zoveel jaar Avatar 9, Terminator 12, Alien 10 , Iron Man 7 enz... . Tegenwoordig is er bijna geen nieuw personage meer... het laatst vernieuwde personage voor mij was Wick en daar gaan we ook richting 4. In plaatst steeds geld in zo iets te steken, kom met iets vernieuwd af of ten minste gebruik verhalen in een nieuw jasje, zoals Gladiator in der tijd. Als ze iedereen zijn idee wil verfilmen, dan denk ik dat er veel nieuwigheden uit de bus komen!

Gigan72

Avatar

Ik wil al jaren een film waar in Scarlett Johansson 2 uur lang naakt op een skippybal rond springt.

RobzZ01

Avatar

@TwinsA

Vind het niet echt een correcte vergelijking. Hierbij gaat het om iets dat daadwerkelijk is aangekondigd: Joe Manganiello in de rol van Deathstroke in de solo-film van Batfleck. En plots trok WB zijn handen van het personage af doordat Batfleck stopte. Het personage kan ook zijn doorstart krijgen zonder Batfleck en Manganiello zelf is hier ook groot voorstander van. Dus het is helemaal niet raar dat fans hierom lobby'en. Dit is niet zomaar iets dat uit de lucht gegrepen is waar fans bij dachten: "hmm wat kan nog meer leuk zijn?"

Vleeshaak

Avatar

Waarom zijn een post van een paar mensen op Twitter elke keer voorpagina nieuws hier?

TwinsA

Avatar

@rob
De film mag gerust komen, maar niet in de universe dat snyder gebouwd heeft. Het gaat gewoon niet die universe, dat ze het gewoon houden bij solo films en eens durven om regisseurs te nemen die minder bekend zijn. Wat Nolan deed was af, 3 films over Batman en daar stopt het mee. Tegenwoordig willen ze alles in elkaar steken en trekt het op niets. Zie WW84 en dan vraag ik nog voor die nieuwe SSquad. Men is zo gefocust op superhelden dat de rest vergeten word, hetzelfde met Star Wars, in plaats van vernieuwd te zijn hebben ze het eigenlijk triestig ten einde gebracht. Maak gewoon iets, en hou het daarbij, tenminste voor een tijdje.

Magnanimous

Avatar

Zolang Whedon hem maakt vind ik alles prima!

Civilian Supreme

Avatar

Als serie kan het ook uitstekend werken. En lekker bloederig.

NieuwsFilm

meest populair