Algemeen

Filmcafé: Schrijf een synopsis voor de (niet bestaande) film: 'The Help Desk'

Een off-topic stelling voor de betere 'kroegpraat'.

door FT om 17:50 in Algemeen

Filmcafé: Schrijf een synopsis voor de (niet bestaande) film: 'The Help Desk'


Meepraten? Log in of registreer jezelf even.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

horizon

Avatar

Alternatieve titel : the PEBKAC

Dawgruule

Avatar

“Verkeerd verbonden”
- einde

milo007

Avatar

John is een gescheiden sombere vader.

Op een dag krijgt hij telefoon vn een geheimzinnige man die zegt dat hij op the Help Desk werkt. Hij kan John helpen wat meer kleur in zijn leven te steken. John staat hier oorspronkelijk niet voor open en gelooft niet dat de man hem helpen kan. Op een dag komt zen dochter echter wenend thuis. Ze werd aangerand door een vn haar klasgenoten. John is woest en radeloos maar opeens belt the help desk weer. De geheimzinnige caller zegt dat hij nu zen waarde kan tonen. En tot John's grote verbazing bericht het nieuws de volgende ochtend over de dood vn de jongen. Vanaf dan begint John zich machtig te voelen en laat zich meeslepen in het spel vd geheimzinnige caller. Meerder mensen die tegen John waren moeten het bekopen mbv de geheimzinnige caller.

Uiteindelijk blijkt dat aan het einde vd film John en The help desk man eig dezelfde persoon zijn, John heeft echter 2 persoonlijkheden opgebouwd door zen vele problemen. De ene persoonlijkheid is de sombere John, de andere de impulsieve sadistische en wraakbeluste Help desk caller. John pleegt zelfmoord omdat hij niet met deze waarheid kan leven. Einde.

Renegade

Avatar

Wat als je huis word verwoest door the Avengers per ongeluk. Wie bel je dan???
Juist The help desk. Een team van helden achter de helden.

Ereptile

Avatar

Dit is een leuke challenge FT! Smiley face Dat wilde ik even gezegd hebben. Is weer eens iets anders dan "de beste of slechtste film van-".

Speedster

Avatar

Leuk concept inderdaad! Meer zo'n dingen doen :D

chefry1983

Avatar

Ik wil dolgraag met het gezin op vakantie naar het buitenland. Wie moet ik dan bellen om te vragen of het mogelijk is? The helpdesk

ArnoQ

Avatar

Ron, een domoor van de eerste klas, heeft een nieuwe baan op een help desk bij een groot genetica bedrijf. Hij werkt samen met zielloze, ongeïnteresseerde collega's om simpele vragen te beantwoorden over DNA test-kitjes.
Maar op een dag na een verontrustend belletje verandert alles voor Ron; hij is opeens alleen in een kantoor waar alles lijkt op een labyrint van oneindige gangen en kamers.

peter74

Avatar

Jennifer werkt bij een grote multinational in San Francisco op de helpdesk. Op een ochtend krijgt ze een man aan de lijn die zich Jim noemt en aangeeft dat hij om 18:00 een einde aan zijn leven zal maken, maar dat hij niet de enige is die zal sterven in de stad. In een race tegen de klok moet Jennifer erachter komen wie deze Jim is en wat zijn plannen zijn en om de stad voor een grote ramp te behoeden.

Tommert

Avatar

Ik ben Gregory and ik ben een bureau maar het probleem is, ik ben niet zoals de andere bureaus en ik heb hulp nodig!

(Oftewel The Emoji Movie)

Civilian Supreme

Avatar

Een verzetsstrijder wordt in de tijd teruggestuurd om de vrouw te beschermen waarvan haar ongeboren zoon de enige hoop is om een artificiele helpdesk uit te vinden die iedereen kan helpen wanneer zij bedreigt worden door cybernetic A4's.

Chris23

Avatar

Een lekkage doet zich voor, terwijl de man van Truus op zijn werk is, dus ze belt ... The Help Desk: "Help, ik heb GGODVERRRDOMME (het is een nederlandstalige film) een lekkage!"
"Maakt u zich geen zorgeN (altijd duidelijk de N accentuereN als je in een nederlandse film acteert, anders verstaan de mensen die helemaal achteraan in de zaal zitten je niet) mevrouwtje", zegt The Help Desk, "we stureN gelijk een loodgieter!."
Zo gezegd, zo gedaan; Twee seconden later gaat de deurbel.
Truus, die alleen gekleed is in een niemendalletje, doet de deur open en treft daar een grote stoere vent aan in een loodgieters pak met afgescheurde mouwen, die zijn gereedschaps kistje op zijn schouder draagt zodat je kan zien hoe groot zijn spierbal is.
"Hallo Mefrahwtje, u heeft een lekkaguh!?...waar dan?" zegt de loodgieter knipogend met een slecht na gedaan overdreven haags accent...

Verder moet ik nog bedenken wat er gaat gebeuren.
Iets met een strong female character die "Loodgieter, wat doet u nu?! " zegt en zonder oefenen ineens superpowers blijkt te hebben en ze ook gelijk kan beheersen of zo.
Kmoet `t idee alleen nog een beetje stroomlijnen en bijschaven en wat backstory en world building designen zodat het nog een beetje geloofwaardig overkomt...mweh..nee joh, waarom eigelijk...prima zo, dit is niet de afsluitende trilogie van de populairste en meest gescrutinizeerde (ik kan geen bevredigend nederlands woord/definitie voor scrutinize vinden) frenchize aller tijden toch? is de moeite nie waard, ..niks meer aan doen. Mochten de geldkoeien, eh, ik bedoel de fans, na het 2e deel nog blijven zeuren om een verklaring verzin ik wel ff snel wat voor in deel 3 ... komt goed.

NieuwsFilm

meest populair