Algemeen

Er zit een vreemd monster in 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'

Wat heeft dit te betekenen?

door Bram de Groot om 11:03 in Algemeen
Het is duidelijk dat we in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings weer een heel andere kant van de Marvel-wereld krijgen te zien. Dit keer duiken we namelijk in de Aziatische wereld van superhelden en kijken we vooral naar de 'Master of Kung-Fu'.

De kans bestaat dat een trailer nu niet zo heel lang meer op zich laat wachten. De film staat gepland voor september en de bioscopen in de States en daarbuiten gaan steeds verder open. Nu krijgen we een eerste blik op een nieuw personage in de film.

Funko Pop onthult de komst van The Great Protector
Uiteraard is het weer speelgoed dat e.e.a. onthuld over de aankomende Marvel-film. Via een Funko Pop krijgen we namelijk een eerste blik op The Great Protector, een enorme draak die waarschijnlijk de Marvel Cinematic Universe-versie van Fin Fang Foom is.

Check hieronder de Funko Pop-uitgave van The Great Protector en vanaf begin september moet Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings van regisseur Destin Daniel Cretton (Just Mercy, Short Term 12) te zien zijn in de wereldwijde bioscoopzalen.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Zo te lezen heeft Destin Daniel Cretton ervaring met Brie Larson (Just Mercy & Short Term 12) Smiley face

NieuwsFilm

meest populair