Mini-Pufts overvallen supermarkt in maffe clip 'Ghostbusters: Afterlife'

Mini-Pufts overvallen supermarkt in maffe clip 'Ghostbusters: Afterlife'

Vreemder moet het niet worden! Dit keer baby Pufts!!

Waar de Ghostbusters-film uit 2016 menigeen niet kon overtuigen moet de volgende film dat wel gaan doen. Ghostbusters: Afterlife van regisseur Jason Reitman staat in startblokken voor eind 2021 en komt nu met een opvallende, grappige clip.

In die clip keert namelijk de Stay Puft Marshmallow Man terug. Dit gebeurt echter niet in het formaat zoals in Ghostbusters (1984). We zien namelijk een heleboel Mini-Pufts opduiken.

Clip uit Ghostbusters: Afterlife
Hieronder zie je die clip met ook acteur Paul Rudd als het personage Mr. Grooberson. Hij is lekker aan het winkelen als opeens een pak met marshmallows tot leven komt.

Wat er exact in de beelden gebeurt valt moeilijk te omschrijven, dus kijk vooral onderstaande clip. Ghostbusters: Afterlife heeft ook rollen voor onder meer Finn Wolfhard (Trevor) en Mckenna Grace (Phoebe). Vanaf 11 november in de Nederlandse bioscopen.


In Afterlife komen een alleenstaande moeder en haar twee kinderen aan in een klein stadje. Daar ontdekken ze dat ze een connectie hebben met de originele Ghostbusters via de geheime erfenis die hun grootvader heeft achtergelaten.

NieuwsFilm

meest populair