Algemeen

Oorlogsfilms 'The Tomorrow War' snel op Amazon en Chris Pratt heeft er al zin in

Een nieuwe sci-fi oorlogsfilms met de man uit Guardians of the Galaxy.

door Bram de Groot om 12:40 in Algemeen
De film The Tomorrow War moest oorspronkelijk afgelopen kerst in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnen. Dit ging uiteraard niet door. Het was Amazon Studios die de film voor een monsterbedrag kocht.

Nu is duidelijk wanneer de sci-fi oorlogsfilms met onder meer Guardians of the Galaxy en Jurassic World-ster Chris Pratt) op Amazon Prime Video verschijnt. De streamingdienst heeft onthuld dat dit op 2 juli 2021 zal zijn. Aankomende zomer dus.

The Tomorrow War op 2 juli op APV
In de film van regisseur Chris McKay (The LEGO Batman Movie) zien we hoe het personage van Pratt wordt opgeroepen om te vechten in een toekomstige oorlog tegen buitenaardsen die de aarde aanvallen. Het lot van de mensheid hangt af van zijn vermogen om zijn verleden onder ogen te zien.

"The Tomorrow War wordt een wereldwijd evenement dat onze klanten over de hele wereld zal verrassen en verblijden," aldus Jennifer Salke, Hoofd van Amazon Studios, in een persbericht.

"Regisseur Chris McKay heeft op briljante wijze deze unieke, actievolle sci-fi ontsnapping gemaakt die het publiek op het puntje van hun stoel zal houden en aan hun harten zal rukken met zijn vader-dochter verhaallijn. We zijn heel blijf om onze relatie met Chris Pratt voort te zetten - die zo'n dynamische sterkracht in de film brengt - samen met David Ellison en het Skydance-team, om deze spannende film met fans te delen."

200 miljoen voor The Tomorrow War
Andere rollen zijn voor Yvonne Strahovski, Betty Gilpin, Keith Powers, Sam Richardson en J. K. Simmons en Amazon Studios kocht de film met een script van Zach Dean voor een bedrag van naar verluidt 200 miljoen dollar. Pratt heeft er al zin in:1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Ga ik zeker proberen, hoop alleen dat het niet zo een standaard scifi wordt, waar aliens weer dom komen aanvallen haha

NieuwsFilm

meest populair