Algemeen

Inside Man sequel in de maak

door Clint op 02.11.2006 om 11:46 in Algemeen
Spike Lee en Brian Grazer zijn druk bezig met het op poten krijgen van een sequel voor Inside Man. Op het moment zijn de heren nog in onderhandeling met Universal Pictures en Imagine Entertainment, maar Lee is al wel bezig aan het script voor de sequel. Ook Russel Gerwitz, de schrijver van het eerste deel, is weer van de partij. Op het moment willen beide heren nog geen commentaar geven over het concept van hun vervolg. Het is dus ook nog niet bekend of de cast van het eerste deel (o.a. Denzel Washington, Clive Owen en Jodie Foster) terug zal keren.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moories

Avatar

Moet dat nou... :| bedenk dan een andere bankoverval film, onder een andere naam, met andere hoofdrolspelers... zucht..:'(

geertvdheide

Avatar

Totaal zinloos om hier een vervolg op te maken! Stelletje geldwolven. Helaas gebeurd het vaak dat een bekende naam wordt gebruikt om mindere films aan de man te brengen. Inside Man was voor mij verassend goed: spannend, geloofwaardig en goed gespeeld. Maar de kans dat het een goed vervolg wordt acht ik vrij klein...

Indiana

Avatar

Dit voelt een beetje als Ocean's 12

..... een flop duzzz

LuciusMalfoy

Avatar

In mijn ogen kan het wel wat worden. Ik zat nog met een paar vragen toen de film was afgelopen (bijvoorbeeld: Is het nou een overval van bijv. De Mossad of een organisatie vergelijkbaar met die van nazi-jagers?!?)

Als ze op deze vragen ingaan en verder uitwerken zit er misschien nog wel een verhaal in voor een andere film.

Deweb

Avatar

Inside man was een geweldige film. De film liet geen vragen na en was ronduit de compleetste die ik heb gezien. Als ze nu nog een vervolg gaan maken, dan hadden ze van mij de epiloog mogen laten.

Maar voordat ik al te hard ga afkeuren, zal ik eerst braaf wachten op meer informatie. Wie weet maakt Lee er wel weer iets briljants van.

@Luciusmalfoy: Moet elke dader van een misdaad tegenwoordig in een hokje worden geprompt door een politieke achtergrond hebben? Naar mijn idee had deze dader er geen. Hij deed het omdat hij het kan, en niet omdat hij tot een bepaalde groep behoorde.

Queenfan

Avatar

Inside Man was een coole film...en opzich kan een sequel best leuk worden, ookal vrees ik dat het inderdaad een soort van Ocean's Twelve-effect zal gaan krijgen...

Jildert

Avatar

Waarom in vredesnaam? Bedenk eens wat nieuws Hollywood en kap eens met al die sequels, prequels en remakes!

Arthaum

Avatar

Ausjeblieft wordt helemaal gek van die sequels. laat ze eens met iets nieuws komen!

NieuwsFilm

meest populair