"Nieuwe Scorsese-film 'Killers of the Flower Moon' wordt compleet uniek"

"Nieuwe Scorsese-film 'Killers of the Flower Moon' wordt compleet uniek"

Wordt Scorsese's hereniging met Leonardo DiCaprio en Robert De Niro echt een meesterwerk?

Hoewel de productie van Killers of the Flower Moon, de nieuwe film van Martin Scorsese, nog van start moet gaan, zijn de verwachtingen al torenhoog. Het gaat hier namelijk om een hereniging tussen de regisseur en zijn twee oogappeltjes Leonardo DiCaprio and Robert De Niro.

Het gaat om een verfilming van het gelijknamige geprezen boek van David Grann, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Eric Roth, die het scenario schrijft, spreekt alvast van een compleet unieke film waar we het nog heel erg lang over zullen hebben.

Compleet uniek
Roth: "Marty probeert een western te maken die hierna nooit meer op deze manier gemaakt zal worden, inclusief het geweld en de omgevingen. Ik denk dat het op een bepaalde manier een compleet unieke film gaat worden. Dit wordt er een waar we het nog jaren over zullen hebben."

Killers of the Flower Moon speelt zich af in de jaren twintig. De film vertelt het waargebeurde verhaal van een reeks moorden op de Osage-indianenstam nadat er olie op hun grondgebied werd gevonden.

De rest van de cast bestaat uit o.a. Jesse Plemons en Lily Gladstone. De opnames van Killers of the Flower Moon gaan in juli van start en de film zal vermoedelijk in 2022 uitkomen.

NieuwsFilm

meest populair