Actrice Vanessa Hudgens onthult op Instagram haar totemdier

Op Instagram vertelt de actrice met welk dier ze veel gemeen heeft.

De carrière van Vanessa Hudgens gaat alle kanten op. Van enorm zoetsappige projecten als The Princess Switch tot actiefilms als Bad Boys II. En daarnaast is ze ook nog (live) zingend te zien in Grease Live!. De actrice verdwijnt in de meest uitlopende personages. En dat inlevingsvermogen lijkt zich nu niet te beperken tot alleen mensen.

Ik ben de schildpad
Op Instagram heeft Hudgens een post met twee foto's gezet. De eerste foto is van haarzelf. De actrice is daarin in een zwembad te zien, terwijl ze met gespreide armen en benen aan het zwemmen is. De tweede foto is er eentje van een schildpad die in precies dezelfde houding aan het zwemmen is.

"Ik ben de schildpad en de schildpad is mij" schrijft ze gekscherend bij de post. Toch knap, dat de actrice zelfs raad weet met het imiteren van een dier. Geef die vrouw toch een Oscar!



Tick, Tick... Boom
Hudgens zal al haar acteerskills overigens wel nodig hebben in de nieuwe film van haar die dit jaar zal uitkomen, genaamd Tick, Tick... Boom. De film gaat over een componist voor het toneel in 1990 die hoopt de volgende grote toneelschrijver te worden in New York.

De hoofdrol wordt vertolkt door Andrew Garfield en de regie is in handen van van niemand minder dan Lin-Manuel Miranda, die zelf een enorm populair toneelschrijver is in New York vanwege zijn musical Hamilton.

NieuwsFilm

meest populair