Vanessa Hudgens in bikini warmt haar lichaam op

Vanessa Hudgens in bikini warmt haar lichaam op

Vanessa Hudgens in het geel.

Actrice en celeb Vanessa Hudgens heeft zich de afgelopen jaren stevig verbonden aan Netflix. Ze maakte ondertussen al een flink aantal producties voor de streamingdienst en dat zal aankomende tijd niet anders zijn het voormalige Disney-sterretje.

We zagen Vanessa voor het eerst op Netflix in The Princess Switch uit 2018 en deze werd later opgevolgd door The Princess Switch: Switched Again. Tussendoor maakte ze Polar en The Knight Before Christmas. Binnenkort verschijnt op de streamer de musical Tick, Tick... Boom! en ze leent haar stem aan een personage in de animatiereeks Army of the Dead: Lost Vegas.

Maar ze speelde ook nog in wat andere producties, denk dan aan de kaskraker Bad Boys for Life en de romkom Second Act. In de tv-serie Powerless speelde ze Emily Locke, maar die ambitie stopte al na één seizoen.

Warm op Instagram
De IMDb-pagina van Vanessa blijft verder een beetje leeg. De tijd die ze overhoudt, besteedt ze onder meer aan het opwarmen in de zon, vermoedelijk in haar achtertuin. "Sun girl at it again," schrijft ze bij een laatste bikini-foto op Insta.


De 32 jarige Vanessa Hudgens zien in haar gele bikini zien? Check dan de foto op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair