Nieuwe 'Star Trek' officieel aangekondigd voor 2023

Nieuwe 'Star Trek' officieel aangekondigd voor 2023

In 2023 verschijnt een nieuwe Star Trek in de bioscopen.

Paramount Pictures heeft een nieuwe Star Trek-film aangekondigd voor 2023. Er is echter nog onduidelijkheid over welke Star Trek-film dit gaat. Het zou een compleet nieuwe film kunnen zijn, maar het zou ook zomaar een vervolg kunnen zijn op Star Trek Beyond uit 2016.

Even geleden werd duidelijk dat Star Trek: Discovery-schrijver en raadplegend producent Kalinda Vazquez werkt aan een Star Trek-film. Volgens de website io9 staat de nieuw aangekondigde 2023-film los van dit plan.

Welke Star Trek-film is het?
io9 meldt namelijk dat een bron dicht bij het project "niet het 'Vazquez-script' is". Volgens io9 is het een afzonderlijk door J.J. Abrams geproduceerde Star Trek-film met of zonder de cast uit de eerdere films van Abrams.

Overigens wordt de Star Trek-film van Vazquez ook geproduceerd door Abrams en dat maakt de aankondiging van de nieuwe film nog wat onduidelijker, maar mogelijk is het opzettelijk.

Naar welk soort Star Trek-film kijk jij uit? Naar een film in de Discovery-wereld, naar Star Trek 4 of juist een compleet nieuwe film? De film staat in ieder geval gepland voor 9 juni 2023.

NieuwsFilm

meest populair