'Indiana Jones 5' vindt eindelijk een nieuwe hoofdrolspeler!

Phoebe Waller Bridge te zien naast Harrison Ford.

Het lijkt erop dat Indiana Jones 5 eindelijk in beweging gaat komen. Het was al duidelijk dat we Harrison Ford weer te zien krijgen als Henry Walton "Indiana" Jones jr., maar nu is er ook een nieuwe hoofdrolspeler gevonden.

Actrice Phoebe Waller-Bridge heeft zich aangesloten bij de cast van de film van regisseur James Mangold (Ford v. Ferrari, Logan) en producent Steven Spielberg. Er zijn door Lucasfilm / Disney nog geen details onthuld over de rol van Waller-Bridge.

Waller-Bridge is bekend van onder meer de serie Fleabag en ze had een aandeel in de Star Wars-film Solo: A Star Wars Story. Als schrijver heeft ze een aandeel gehad in de 25e Bond-film No Time to Die.

Phoebe Waller-Bridge in Indiana Jones 5
Opvallend is dat er eerder berichten waren dat er mogelijk een vrouwelijke versie van Jones wordt geïntroduceerd. Dus wie weet wordt Waller-Bridge wel degene die het stokje over gaat nemen van Ford.

Ze moeten overigens van goeden huize komen. De vorige keer werd getracht om de rol over te dragen aan Transformers-ster Shia LaBeouf, die de zoon van Jones speelde in Kingdom of the Crystal Skull uit 2008.

Indiana Jones 5 staat vooralsnog gepland voor 29 juli 2022. Maar of dat gaat lukken...

Tweet verwijderd

NieuwsFilm

meest populair