Topacteur speelt groot nieuw personage in 'The Falcon and the Winter Soldier'

Topacteur speelt groot nieuw personage in 'The Falcon and the Winter Soldier'

Volgende aflevering krijgt echt een enorme onthulling.

Afgelopen aflevering waren er weer een aantal grote momenten in de Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier. Zonder deze te benoemen mag de tweede serie in het Marvel Cinematic Universe op Disney+ zich nu al geslaagd noemen. Maar er komt nog veel meer aan.

Eerder werd al duidelijk dat de vijfde aflevering in The Falcon and the Winter Soldier een emotionele rit gaat worden en dat er een groot Marvel-personage geïntroduceerd gaat worden. Nu is duidelijk dat het gaat om een nog niet eerder gezien personage, gespeeld door een bekend acteur.

Bekend acteur als nieuw MCU-figuur
Volgens de doorgaans betrouwbare /Film wordt het personage "een figuur dat we nog niet eerder in het MCU hebben gezien" en deze zal niet terugkeren in een of meer van de aankomende films. Wel zegt de site dat het personage gespeeld wordt door "een zeer bekend acteur".

Het kan uiteraard alle kanten op. Zo zagen we afgelopen twee afleveringen al verrassende personages opduiken die gelinkt zijn aan Sebastian Stans Winter Soldier. Maar het zou ook kunnen dat er een slechterik ten tonele verschijnt.

Aankomende vrijdag verschijnt in ieder geval de een na laatste aflevering en op 23 april wordt The Falcon and the Winter Soldier afgerond.



NieuwsFilm

meest populair