Marvel-fans zijn woedend op de nieuwe Captain America in 'The Falcon and the Winter Soldier'

Marvel-fans zijn woedend op de nieuwe Captain America in 'The Falcon and the Winter Soldier'

De beste man spuugt op het nalatenschap van Steve Rogers. En daar vinden fans wel wat van.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Acteur Wyatt Russell doet het helemaal top als John Walker in de serie The Falcon and the Winter Soldier. Hij roept namelijk precies de reacties op bij fans waar je op zou gokken gezien de handelingen van zijn personage.

De acteur ontving zelfs doodsbedreigingen omdat zijn personage het schild van Captain America 'niet zou verdienen'. Hoewel dat erg ver gaat, veel te ver zelfs, omarmt acteur Russell de haat van de fans. En precies die haat gaat nu weer een heel stuk verder dan eerst.

Heel wat nare reacties
Op Twitter zien we weer heel wat nare reacties verschijnen naar aanleiding van de meest recente aflevering van The Falcon and the Winter Soldier. Daaruit blijkt duidelijk dat lang niet iedereen echt blij is met het personage John Walker en de manier waarop hij omgaat met het nalatenschap van Steve Rogers:

Tweets verwijderd

The Falcon and the Winter Soldier krijgt nog twee afleveringen en dan is het Marvel-avontuur alweer voorbij. Komende vrijdag debuteert nummer vijf, die een uur gaat duren.

Daarna is er nog één aflevering en is het helaas helemaal gedaan met The Falcon and the Winter Soldier, al zou een tweede seizoen misschien wel mogelijk kunnen zijn.

NieuwsFilm

meest populair