Leonardo DiCaprio dook stiekem met deze knappe realityster in bed

Trishelle Cannatella onthulde een 'spannend' geheim in de talkshow van Andy Cohen.

Heeft Trishelle Cannatella ooit een hook-up gehad met Leonardo DiCaprio? De geruchten daarover gaan al jaren rond. Maar nu heeft de realityster eindelijk de waarheid opgebiecht in de talkshow van Andy Cohen.

Cohen vreesde dat Cannatella niet veel kon zeggen over haar vrijpartij met de Hollywoodster en dat hij haar allerlei strenge zwijgcontracten had ondertekenen voordat het feest in de slaapkamer kon beginnen.

Maar niets blijkt minder waar, want toen Cohen - direct dat hij is - haar deze vraag voorlegde in zijn show, bleek Cannatella niet beroerd om daar even op te antwoorden.

"Laten we dat voor het drankspel bewaren", teasede Cannatella, waarna ze subtiel een slok wijn dronk om aan te geven dat ze heel wat te vertellen heeft.

Presentator Cohen kon duidelijk niet wachten om meer te horen en het duurde dan ook niet lang voordat de twee aan het drankspel begonnen.

"Yeah! Je mag je gelukkig prijzen", juichte de Amerikaanse roddelkoningin. Cannatella beet echter snel terug: "Eerder hij!"

"Je hebt het met hem gedaan toen hij superknap was", reageerde Cohen daar weer op (om maar even aan te geven dat die hook-up al heel wat jaren geleden heeft plaatsgevonden).

Hierop reageerde de realityster weer met een lach: "Dat geldt andersom ook".

Al met al was het dus weer een uitzending om van te smullen.



NieuwsFilm

meest populair