Gameverfilming 'Uncharted' gaat naar Netflix

Gameverfilming 'Uncharted' gaat naar Netflix

Sony heeft een exclusieve deal gesloten met de streamingdienst.

Sony Pictures heeft afgelopen week aangekondigd dat ze een exclusieve deal met Netflix hebben gesloten om al hun films die in 2022 verschijnen naar de streamingdienst te brengen. Hier vallen films onder als Morbius, Venom: Let There Be Carnage en de sequel op Into the Spider-Verse, maar óók gameverfilming Uncharted.

Dat lees je goed; de avonturenfilm met Tom Holland komt naar Netflix. Dat betekent echter niet dat je geen kans krijgt om de film in de bioscoop te kijken. De film krijgt eerst een biosrelease, maar is op een later moment alleen te kijken via Netflix (en dus niet via andere diensten). Sony en Netflix hebben nog niet aangekondigd hoeveel tijd er tussen de bios- en Netflix-release zal zitten.

Een unieke deal
Het lijkt er dus op dat deze deal er niet zo een is als hetgeen wat HBO Max momenteel doet met films van Warner Bros, waarbij de betreffende films op dezelfde dag én in de bioscoop draaien én te streamen zijn via HBO Max.

Op dit moment hebben we, op een eerste foto na, nog niks gezien van Uncharted. En dat terwijl de opnames al een tijdje terug werden afgerond. Een trailer van de film wordt deze zomer verwacht.

Uncharted moet in februari 2022 wereldwijd de bioscopen bereiken.

NieuwsFilm

meest populair