Gerucht: J.J. Abrams maakt 'Justice League'-film voor DC Comics

Gerucht: J.J. Abrams maakt 'Justice League'-film voor DC Comics

Hij zou het project mogen opbouwen via zijn Superman-film.

Het is voor vrijwel niemand echt duidelijk waar Warner Bros. heen wil met het DCEU op dit moment. Dat nadat de franchise enige tijd een hele duidelijke toekomst had, maar die werd vrij snel verlaten.

Het SnyderVerse keert niet meer terug, maar fans kunnen de komende jaren wel nog genieten van heel wat DC-films. Eentje daarvan wordt ontwikkeld door J.J. Abrams en brengt een volledige reboot van Superman met zich mee.

Verbonden aan de Justice League
Nu meldt lekker Mikey Sutton dat de film van Abrams meteen een heel nieuwe rits helden introduceert. En die film moet dan daarmee ook meteen een gloednieuwe versie van de Justice League opzetten.

De helden komen volgens hem uit verschillende facetten van het multiversum van de studio. "En als Abrams dan de nieuwe Justice League-film regisseert, dan is dat eentje die opgezet wordt door deze Superman-film," aldus Sutton.

Op dit moment is er vrijwel niets bekend over de Superman-film van Abrams. Wel weten we dat er een nieuwe Superman debuteert en dat het scenario wordt geschreven door Ta-Nehisi Coates.

NieuwsFilm

meest populair