Mechagodzilla is net een Transformer op posters 'Godzilla vs. Kong'

Mechagodzilla is net een Transformer op posters 'Godzilla vs. Kong'

En ja, Transformers speelde mee in het design.

Voor wie op de een of andere manier de MonsterVerse-film Godzilla vs. Kong al heeft gezien, heeft ook Mechagodzilla kunnen aanschouwen. De derde "Kaiju" in de monsterfilm blijkt wel erg veel weg te hebben van een soort Transformer-robot.

Dit bewijst ook een tweetal nieuwe posters voor de film van regisseur Adam Wingard (The Guest, You're Next) waarop de robot-Godzilla te zien is. Overigens blijkt Wingard zeker een bepaalde inspiratie haalde uit de Transformers-franchise.

Transformers niet iconisch genoeg
"Ik herinner me dat ik naar de derde Transformers-film keek in de bioscoop. Ik had een date en we kwamen laat aan, en de enige beschikbare stoelen waren letterlijk op de eerste rij. Ik zat dus op helemaal vooraan naar Transformers 3 te kijken, en ik kon niet zeggen wat er gebeurde," vertelde Wingard tegenover de website Inverse.

"De Transformers, ze zagen er uit als metaal. Ze zagen eruit als een vliegtuigongeluk. Dus ik dacht: dat wil ik vermijden. Ze waren te complex. Er zijn te veel bewegende delen en ik kon het niet goed verwerken. Niets voelde iconisch aan met dat Transformers-ontwerp."

Of Mechagodzilla het beter doet is uiteraard aan jezelf om te beoordelen. De film zie je mogelijk vanaf 29 april in de bioscopen. Hieronder twee posters en eerdere concept-art.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding


NieuwsFilm

meest populair