Dwayne Johnson start met 'Black Adam': "Bereid je voor op historie"

Dwayne Johnson start met 'Black Adam': "Bereid je voor op historie"

De opnames zijn begonnen...

Het wisselvallige DC Extended Universe staat op het punt te veranderen. Tenminste, als we Dwayne Johnson moeten geloven.

De drukbezette spierbundel is gisteren namelijk officieel gestart met het draaien van zijn langverwachte passieproject Black Adam.

Op INSTAGRAM deelt The Rock een post waarin hij (zoals gebruikelijk) het productieteam prijst, alsmede regisseur Jaume Collet-Serra:


"Geschiedenis in de maak, buitengewoon opgewonden en wat een nederig moment om met jullie te delen. De eerste dag van het filmen van onze Black Adam. Het team is ongelooflijk getalenteerd, gegalvaniseerd, toegewijd en gefocust is om de lat hoger te leggen en iets te leveren speciaal voor de wereld. Deze wordt een eer"

Johnson is al sinds 2008 aan de rol verbonden en bevindt zich verder in het gezelschap van Aldis Hodge (Hawkman), Noah Centineo (Atom Smasher), Quintessa Swindell (Cyclone) en Pierce Brosnan als slechterik Doctor Fate.

Black Adam schiet momenteel beelden in Atlanta, Georgia en Warner Bros. wil de superheldenfilm in juli 2022 laten verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair