Blumhouse Productions (Get Out) komt met LGBTQ-horrorfilm 'Whistler Camp'

Blumhouse Productions (Get Out) komt met LGBTQ-horrorfilm 'Whistler Camp'

Josh Logan gaat de film maken.

Josh Logan is een van de bekendste en geliefdste scenaristen vandaag de dag. Zo werkte hij o.a. mee aan blockbusters als The Aviator, Skyfall en Gladiator. Drie keer werd hij genomineerd voor een Oscar, maar hij won het felbegeerde gouden beeldje (nog) niet. Nu gooit hij het over een andere boeg.

Deze keer stapt hij namelijk zelf achter de camera. Hij gaat zijn regiedebuut maken voor de bekende studio Blumhouse, bekend van horrorfilms als Get Out, Halloween en The Invisible Man. Logan gaat de horrorfilm Whistler Camp maken.

Wat te verwachten
Whistler Camp draait rond een kamp waar niet-hetero's naartoe worden gestuurd om zich zogezegd te laten bekeren, al gaat het er heel wat gruwelijker aan toe dan oorspronkelijk gedacht wordt. De film wordt beschreven als een verhaal over LGBTQ-emancipatie.

De bestuursvoorzitter van Blumhouse Productions, Jason Blum, gaat de film produceren. Michael Aguilar, bekend van de horrorserie Penny Dreadful, werkt eveneens mee aan het project.

Er zijn nog geen acteurs bevestigd voor Whistler Camp, maar dit zal hoogstwaarschijnlijk niet meer al te lang duren. De casting is namelijk begonnen en de audities zijn in volle gang, dus we zullen er binnenkort meer over horen.

NieuwsFilm

meest populair