Gerucht: Marvel Studios vindt zijn Young Avenger Iron Lad

Gerucht: Marvel Studios vindt zijn Young Avenger Iron Lad

Daarmee lijken er al 9 Young Avengers gevonden te zijn.

Kevin Feige vertelde jaren geleden al eens dat het Marvel Cinematic Universe al zaadjes plant voor de Young Avengers. Hoewel dat project nog niet formeel aangekondigd is, weten we dat ze eraan zitten te komen.

We ontmoetten al heel wat van de personages die straks mogelijk de Young Avengers zijn. Zo zaten Speed en Wiccan in de serie WandaVision en lijken zij een rol te hebben in de toekomst van de franchise. Bovendien speelt Hailee Steinfeld de rol van Kate Bishop, is Iman Vellani Ms. Marvel. En we zien Xochitl Gomez als America Chavez en Kathryn Newton speelt straks Cassie Lang.

De Young Avengers
Dat is trouwens niet alles, want er zitten nog meer Young Avengers aan te komen. Zo is Elijah Richardson te zien als Eli Bradley in The Falcon and the Winter Soldier. Het personage is later te zien als Patriot in de franchise. Verder speelt Dominique Thorne de rol van Ironheart in de gelijknamige serie.

Daarmee zitten er al acht (!) kandidaten aan te komen voor de Young Avengers. Nu stelt Geek Vibes Nation dat er ook al een Ironlad gevonden is.

De relatief onbekende Alex A.J. Gardner zou bij Marvel Studios getekend hebben om Nathaniel Richards te spelen, die gewoonlijk gezien wordt als de jonge leider van de Young Avengers. Het is nog maar een gerucht, maar wie weet!

NieuwsFilm

meest populair