Regisseur onthult waarom Sylvester Stallone's Rocky niet in 'Creed III' zit

Regisseur onthult waarom Sylvester Stallone's Rocky niet in 'Creed III' zit

Michael B. Jordan geeft tekst en uitleg.

Na zes Rocky-films en de twee Creed-films zorgt Creed III voor een volgende stap in de filmreeks. In de film zal Sylvester Stallone's Rocky Balboa namelijk niet te zien zijn en dat is uiteraard wat gek. Rocky is hét gezicht van de reeks.

De derde film met Michael B. Jordan als Adonis Creed verschijnt volgend jaar in de bioscoop en daarin zal de Creed Jr. dus zijn eigen pad kiezen. In gesprek met IGN gaf Jordan tekst en uitleg over de situatie dat Stallone niet te zien zal zijn.

"Ik denk dat hij en zijn geest er altijd is, er zit altijd een klein beetje Rocky in Adonis. Maar dit is een Creed-franchise, en we willen echt een verhaal en een wereld om hem heen bouwen om zo stappen te zetten," aldus Jordan. "Er zal dus altijd respect en een hoop liefde blijven voor wat hij heeft opgebouwd, maar we willen echt vooruitgaan en Adonis en zijn familie ontdekken."

Dus écht zonder Stallone
"Dus hopelijk zullen jullie houden van wat ik in gedachte heb... Wat we aan het voorbereiden zijn. Ik denk dat het iets speciaals gaat worden," aldus Jordan over de volgende film in de reeks.

Creed III wordt door Jordan geregisseerd en hij maakt hiermee zijn regiedebuut. De derde film rond de zoon van Apollo Creed staat gepland voor 23 november 2022. Tessa Thompson is weer te zien als Bianca en Phylicia Rashad speelt Mary Anne Creed.

NieuwsFilm

meest populair