Carrièremissers: Ben Affleck als Matt Murdock in 'Daredevil'

Carrièremissers: Ben Affleck als Matt Murdock in 'Daredevil'

Toen MARVEL Studio's nog niet het succes was wat het vandaag de dag is...

In onze rubriek 'Carrièremissers' gaan we dieper in op bepaalde keuzes van acteurs/actrices die achteraf gezien niet zo verstandig bleken. Vandaag is het de beurt aan Ben Affleck.

Affleck heeft namelijk spijt dat hij een rol juist wél geaccepteerd heeft en dat liever niet had gedaan als hij het zou kunnen terugdraaien.

De meeste fans kennen hem van voor de camera, maar misschien dat hij achter de camera nog wel beter tot zijn recht komt. De loopbaan van de acteur kent ups en downs, maar de hoofdrol in de superheldenverfilming Daredevil uit 2003 rekent hij zelf toch echt tot zijn grootste dieptepunt.

Verneukt
Tegenover PLAYBOY vertelde hij in 2013: "De enige film waar ik echt spijt van heb. Het maakt me gewoon kapot van binnen, nog steeds. Ik hield van het verhaal, van het personage en het feit dat we het zo verneukt hebben, blijft me bij. Ik haat hem nu. Dit was tevens ook de reden waarom ik zolang twijfelde om de rol van Batman te accepteren".

Hoewel het einderesultaat een prima $180 miljoen dollar noteerde, moet je de positieve reacties wel met een lantaarntje zoeken. Wat dat betreft doet de televisieserie over Daredevil, die momenteel draait op NETFLIX, het qua ontvangst stukken beter.

NieuwsFilm

meest populair