Gerucht: Ben Affleck is na 'The Flash' helemaal klaar met Batman

Gerucht: Ben Affleck is na 'The Flash' helemaal klaar met Batman

Dat verhaal gaat nu in elk geval rond.

Acteur Ben Affleck keert opvallend genoeg terug als Batman in The Flash. Zijn versie van Batman dient als een soort mentorfiguur voor Barry Allen in de film.

Het is nog niet zeker hoe groot de rol van Affleck in de film wordt, maar aangezien deze draait om het multiversum en een rol heeft voor Michael Keaton (of, als dat niet lukt volgens de geruchten Christian Bale), lijkt deze waarschijnlijk niet al te groot te worden. Maar hoe zit het daarna?

Meer Batman?
Geruchten zijn er de afgelopen maanden en eigenlijk zelfs jaren wel genoeg geweest rond de rol van Ben Affleck als Batman. Zo zou hij een miniserie willen maken voor HBO Max en zeker niet klaar zijn met de rol van Bruce Wayne.

Nu stelt de site Small Screen dat het toch gedaan is met de tijd van Affleck in het DC Extended Universe, als The Flash eenmaal in de bioscoop draait.

Anonieme bronnen van Small Screen stellen dat Affleck zich op andere zaken wil richten en dan met name op regiewerk. Sinds 2016 heeft hij geen film meer geregisseerd, maar er liggen heel wat verschillende projecten in de pijplijn voor Affleck. Daar zou hij zich op willen focussen en dus niet op Batman.

NieuwsFilm

meest populair