Bizar: Joss Whedon wilde Cyborg vierendelen in 'Justice League'

Bizar: Joss Whedon wilde Cyborg vierendelen in 'Justice League'

Een vrij bizar verhaal rond de film van Joss Whedon.

Acteur Ray Fisher is nog altijd behoorlijk kritisch op Joss Whedon en de heropnames van Justice League. De laatste tijd geeft hij eindelijk openheid van zaken.

Tijdens een uitgebreid interview met Empire Magazine vertelde hij niet alleen over zijn kritiek op filmstudio Warner Bros., maar ook over de bizarre plannen van Joss Whedon met Fishers personage Cyborg.

Gevierendeeld worden
"Het zou mooi zijn geweest als ze transparant te werk zouden zijn gedaan, als ze tegen ons gezegd hadden: 'Hey mensen, we vinden Zacks film niks en we willen het helemaal anders doen, en jullie moeten dus even een pas op de plaats maken'. Maar in plaats daarvan deden ze alsof ze de visie van Zack wilden volmaken terwijl dat helemaal niet zo was," aldus de acteur.

Joss Whedon voegde een heleboel bizarre grappen toe. Zo was het volgens hem de bedoeling dat er wat grappen in de film zouden zitten over zijn personage, Cyborg, die zijn benen niet kon voelen. En Whedon wilde een vrij bizarre scène opnemen waarin Steppenwolf Cyborg vierendeelt. Dat werd uiteindelijk het moment waarop zijn been eraf wordt getrokken door de schurk.

"Als ik niet zo nauw betrokken was geweest in het begin van het proces, had ik mij waarschijnlijk niet welkom genoeg gevoeld om over die omstandigheden in gesprek te gaan. Maar ik moest wel proberen die mannen terug te fluiten. Het zou er niet goed uit zien om deze zwarte man, die zoveel fysiek trauma had moeten doorstaan, letterlijk van ledemaat tot ledemaat uit elkaar te trekken."

NieuwsFilm

meest populair