Verrassing: Trailer 'Hitman's Wife's Bodyguard' staat online

Verrassing: Trailer 'Hitman's Wife's Bodyguard' staat online

Het vervolg op The Hitman's Bodyguard met Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson en Salma Hayek.

En daar is opeens de trailer voor Hitman's Wife's Bodyguard, het vervolg op de succesvolle actiekomedie The Hitman's Bodyguard uit 2017. De film moet nog deze lente in de wereldwijde bioscopen verschijnen.

In Hitman's Wife's Bodyguard van Lionsgate Movies zijn we vier jaar verder na het eerste deel. Bodyguard Michael Bryce is nog altijd bevriend met de huurmoordenaar Darius Kincaid. Ze moeten samen op pad om Darius' vrouw Sonia te redden.

De Bodyguard wordt gespeeld door Deadpool-acteur Ryan Reynolds, zijn maatje Darius komt weer tot leven via Nick Fury-acteur Samuel L. Jackson en de dame in nood wordt ingevuld door Eternals-actrice Salma Hayek. De drie acteurs zagen we ook in het origineel dat bijna $180 miljoen ophaalde aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

Eerste trailer voor Hitman's Wife's Bodyguard
Hieronder zie je de dubuuttrailer voor Hitman's Wife's Bodyguard van regisseur Patrick Hughes (The Expendables 3). De film verschijnt nu enkele maanden eerder dan recent gepland. Nu staat de film op het programma voor 16 juni. Eentje om naar uit te kijken?



NieuwsFilm

meest populair