Netflix

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Atomic Blonde (2017)
Regie: David Leitch | Cast: Charlize Theron, James McAvoy, Sofia Boutella, e.a.
Het is 1989. De Britse geheim agente Lorraine Broughton wordt - vlak voor de val van de muur - naar Berlijn gestuurd om daar de moord op een andere spion te onderzoeken. Daarvoor moet ze een geheime lijst met namen van buitenlandse spionnen zien te bemachtigen en een dubbelspion zien te ontmaskeren. Dit allemaal om zichzelf en de wereldwijde veiligheidsorganisaties te beschermen.

The Two Popes (2019)
Regie: Fernando Meirelles | Cast: Anthony Hopkins, Jonathan Pryce, Juan Minujín, e.a.
Kardinaal Bergoglio reist vanuit Argentinië af naar het Vaticaan om paus Benedictus te vragen afstand te mogen doen van zijn kardinaalschap. Bergoglio is een grote criticaster van Benedictus' koers, maar in plaats van de tegenaanval te openen, besluit Benedictus Bergoglio deelgenoot te maken van zijn geheime plan: hij wil aftreden, en ziet Bergoglio als zijn opvolger.

13 Going on 30 (2004)
Regie: Gary Winick | Cast: Jennifer Garner, Mark Ruffalo, Judy Greer, e.a.
De dertienjarige Jenna wil graag populair zijn. Wanneer ze door het inhaleren van een magische stof, die ze van haar beste vriend Matt heeft gekregen, plotseling wakker wordt in het lichaam van een dertigjarige, is haar wens uitgekomen. Ze is populair en succesvol als tijdschriftredactrice. Maar Matt is ze kwijt. Jenna zet alles op alles om de tiener in haar te helpen de ware liefde te vinden die ze heeft achtergelaten.


Lees ook:3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

David Mills

Avatar

The two popes is fantastisch, een van de beste films uit 2019

BillySavastano

Avatar

The Two Popes is zeker een aanrader maar Atomic Blonde is ook heerlijk als je van ass kicking women en spionage combo houdt. Zelfde straatje als Anna en Red Sparrow.
Je moet er van houden, ik vind het wel lekkere films altijd.

Decepticon

Avatar

Hele gave film Atomic Blonde met een hele fijne soundtrack.

NieuwsFilm

meest populair