3 geweldige films op Disney+ die je absoluut gezien moet hebben

Dit zijn onze kijktips voor vanavond.

Disney+ is het thuishonk van elke Disney-liefhebber. Door de komst van Star zijn daar ook nog eens een hele hoop films en series op de streamingdienst bijgekomen die een breder publiek moeten aanspreken. FilmTotaal heeft de catalogus weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke titels voor je uitgezocht.

Can You Ever Forgive Me? (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marielle Heller | Cast: Melissa McCarthy, Richard E. Grant, Dolly Wells, e.a.
New York, 1991. Bestsellerbiografe Lee Israel is na een flop uit de gratie geraakt in de literaire wereld en vanwege haar alcoholisme en lastige karakter ook nog eens door bijna al haar geld en vrienden heen. Maar dankzij de flamboyante Jack Hock is er weer hoop. De twee bedenken samen een plan om geld te verdienen: Israel gaat brieven van overleden schrijvers vervalsen, iets wat ze behoorlijk goed blijkt te kunnen. Toch loopt ze uiteindelijk tegen de lamp.

The Maze Runner (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wes Ball | Cast: Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Will Poulter, e.a.
De zestienjarige Thomas wordt wakker in een lift. Hij kan zich nauwelijks iets meer herinneren van zijn verleden, maar nu zit hij met een groep jongens gevangen in een gigantisch doolhof. Dit doolhof blijkt continu van vorm te veranderen en levensgevaarlijk te zijn. Alleen door fragmenten van zijn verleden te verzamelen met aanwijzingen die hij in het doolhof vindt, kan Thomas zijn ware doel en een manier om te ontsnappen zien te vinden.

Frozen 2 (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris Buck en Jennifer Lee | Cast: Idina Menzel, Kristen Bell, Josh Gad, e.a.
Elsa, de koningin van Arendelle, moet haar koninkrijk beschermen wanneer het bedreigd wordt door mysterieuze natuurkrachten uit een betoverd woud. Geleid door een mysterieus gezang, onderneemt de ijskoningin samen met haar zus Anna en haar vriend Kristoff, de pratende sneeuwpop Olaf en rendier Sven een spannende reis naar het onbekende. In de betoverde bossen hoopt Elsa ook achter de waarheid over haar verleden te komen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair