Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Nederland keek dit weekend massaal naar deze drie films.

Het weekend is voor veel Nederlanders het ideale moment om even rustig, na een drukke school- of werkweek, languit op de bank een filmpje te kijken. Popcorn, cola of biertje erbij... en kijken maar. Dit zijn de drie films die dit weekend het meest zijn bekeken op Netflix.

#1 Thunder Force (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Falcone | Cast: Melissa McCarthy, Octavia Spencer, Jason Bateman, e.a.
In een wereld vol superschurken worden Lydia en Emily, twee van elkaar vervreemde jeugdvriendinnen, met elkaar herenigd nadat een van hen een formule uitvindt waarmee gewone mensen superkrachten krijgen. Beiden ondergaan ze de procedure, waardoor Lydia ineens supersterk wordt en Emily onzichtbaar kan worden. Samen trekken ze als kersverse superhelden ten strijde om hun stad te beschermen tegen het kwaad.

#2 What Men Want (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam Shankman | Cast: Taraji P. Henson, Aldis Hodge, Josh Brener, e.a.
De succesvolle spelersmakelaar Ali David moet continu concurreren met haar mannelijke collega's en loopt ook nog eens een welverdiende promotie mis. Na een bezoek aan een sjamaan, krijgt ze de bijzondere gave om de gedachten van mannen te kunnen horen. Deze kracht besluit ze handig in te zetten in de toch al door mannen gedomineerde sportwereld. Maar hierdoor komt haar relatie met haar nieuwe vriend wel op het spel.

#3 Just Say Yes (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Appie Boudellah en Aram van de Rest | Cast: Yolanthe Cabau, Jim Bakkum, Juvat Westendorp, e.a.
De hopeloos romantische Lotte is haar leven al bezig met het plannen van haar droombruiloft. Maar wanneer haar verloofde Alex deze op het laatste moment afblaast, ziet ze deze in duigen vallen. Ze trekt in bij haar zus Estelle, die zich net verloofd blijkt te hebben. Lotte belandt in een crisis, maar besluit uiteindelijk de regie weer in handen te nemen. Daarbij wordt ze geholpen door collega Chris, met wie ze het al snel beter blijkt te kunnen vinden dan gedacht.



Kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair