3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Dawn of the Dead (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Sarah Polley, Ving Rhames, Jake Weber, e.a.
Amerika wordt onder de voet gelopen door een heuse plaag van vleesetende zombies. Miljoenen mensen blijken besmet. Ana, een dappere zuster die werkt in het ziekenhuis, zoekt samen met een groep andere overlevenden naar een schuilplaats. Uiteindelijk vinden zij hun heil in een verlaten winkelcentrum, maar helaas voor hen staan de hongerige ondoden al snel aan de deur.

Hot Fuzz (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Edgar Wright | Cast: Simon Pegg, Bill Frost, Bill Nighy, e.a.
De overambitieuze politieman Nicholas Angel is een topper binnen de Londense politie, maar dat kunnen zijn jaloerse leidinggevenden niet hebben. Daarom sturen ze hem naar het slaperige plattelandsdorpje Sandford, waar hij wordt gekoppeld aan de sympathieke agent Danny Butterman. Al snel heeft Angel door dat het gehucht niet zo idyllisch is als het lijkt en dat er veel sinistere dingen gebeuren, maar zie daar de rest van het goedgelovige dorp maar eens van te overtuigen.

Shrek (2001)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andrew Adamson en Vicky Jenson | Cast: Mike Myers, Cameron Diaz, Eddie Murphy, e.a.
De groene oger Shrek wordt heerlijk en alleen in een afgelegen moeras. Maar op een dag wordt zijn rust ruw verstoord, wanneer er plotseling honderden sprookjesfiguren voor zijn deur staan. Ze blijken door de gemene Lord Farquaad uit zijn koninkrijk te zijn verbannen. Shrek kan ze helpen door prinses Fiona, die op het punt staat om met Farquaad te gaan trouwen, uit zijn handen te redden. Hij wordt hierbij vergezeld door de praatgrage ezel Donkey.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair